Hoe werkt een Teeth whitening behandeling bij Studio 7 days?

Wij werken niet ( zoals de meeste salons die een teeth whitening behandeling geven ) met mondspreiders, dit is onaangenaam en meestal zit men 3 x 20 minuten in de stoel en is er weinig tot geen resultaat.

Wij werken met een uniek, wereldwijd gepatenteerd, Pre-Filled Teeth Whitening systeem waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel en waarin je op een comfortabele wijze een resultaat haalt van 4 – 15 tinten lichter in slechts 20 minuten.

Is een Teeth Whitening behandeling bij Studio 7 days veilig ?

Wij werken uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatenteerde Teeth Whitening formule, deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden.

Kun je de Teeth Whitening Behandeling ook toepassen op onderstaande onderdelen?

Bij ons kun je ook jou vullingen, kronen of kunstgebit behandelen.

Hoe licht worden mijn tanden?

Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden. Na een Teeth Whitening behandeling bij Studio 7 days, met onze gepatenteerde formule, kunnen jouw tanden zo licht worden als je eerste volwassen tandjes in slechts 20 minuten.

Wat is belangrijk na een Teeth Whitening behandeling?

Na de Teeth Whitening behandeling is het belangrijk om op te letten wat u de 24 uur na de behandeling eet & drinkt, de tanden zijn na de behandeling bevattelijker voor kleurstoffen. Dus geen koffie, thee, rode wijn, cola, gele kruiden of rode sauzen. Wij adviseren om 3 uur na de Teeth Whitening behandeling alleen maar water of melk te drinken ( dus eet vooraf ).

Hoe houdt je je tanden licht?

Met onze CHAR4SMILE activated charcoal teeth whitening poeder ( op basis van houtskool ) houdt je langer je tanden licht. Door deze krachtige natuurlijke geactiveerde houtskool wat niet schadelijk is voor je tanden en tandvlees onderhoudt je niet alleen je wittere tanden maar ook een frisse adem. Niet schadelijk voor tand en tandvlees