Permanente oog make up - Schoonheidssalon Studio 7 days Amsterdam

INFRALash (lijntje tussen de wimpers)

Voor een volle wimper aanzetDeze techniek past bij iedereen en geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. Met behulp van een naaldje wordt het pigment tussen de wimpers in de huid aangebracht. De keuze van de kleur bij deze behandeling is tussen alle tinten van zwart en donkerbruin. Hiermee kan niet alleen harde lijnen worden gezet, maar ook een heel subtiel effect worden verkregen.

Eyeliner

Bij deze techniek kan een dunne tot dikke eyeliner gezet worden en is het ook mogelijk om een mooie strakke wing toe te voegen aan de boven eyeliner.De eyeliner techniek is mogelijk op het onder-en boven ooglid.Ons advies: Eyeliner gaat best lang mee. Houd het daarom zo natuurlijk mogelijk door niet een te dikke lijn te willen.

Nazorg Eyeliner

Voor een mooi resultaat van de pigmentatie is snelle genezing heel belangrijk. Tijdens de genezing mag er geen korstvorming optreden.Dit kan je het best bereiken door:Direct na de behandeling dient u met koud kraanwater de eyeliner te spoelen. Daarna droog deppen met een tissue. Herhaal dit na 1 en 2 uur. Hierna mag het voor 48 uur niet nat gemaakt worden, ook géén after care.

Na bovenstaande zorg dient u onderstaande factoren goed in acht te nemen:

  • U mag geen make-up aanbrengen
  • Huid niet reinigen
  • De eerste 7 dagen geen zwembad, sauna of zonnebank
  • Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht
  • U mag niet krabbelen, peuteren of pulken aan de pigmentatie

Wij verwachten zeker geen complicaties maar bij extreme roodheid / zwellingen of ontstekingen kunt u ook contact opnemen met uw huisarts.

Resultaten

Afspraak maken