Super netjes

Ik ben super lange tijd niet zo blij geweest met mijn wenkbrauwen. Alin werkte super netjes en nam echt de tijd om te kijken naar de vorm van je wenkbrauwen. Ik heb hele erge oneven wenkbrauwen en veel gaten erin, toch is het Alin gelukt om ze super mooi te maken. Voortaan raad ik iedereen haar aan. Super bedankt voor me fleeky brows !! Ik zie je snel weer !

Ga altijd met veel plezier

Ga altijd met veel plezier naar Alin, oog voor detail, zeer ervaren en het gaat altijd allemaal vanzelf. Heel erg prettig!

Dikke duim omhoog

Super lieve dame die verstand heeft van haar vak. Erg attent en vriendelijk in omgang. Is vlot en grondig in haar werk. Dikke duimpje omhoog voor deze dame en haar bedrijf

Wat kom ik daar graag

Studio 7 Days….wat kom ik daar graag. Vriendelijk, zorgzaam personeel. Schone salon waar je naast je behandeling ook goed tot rust kan komen.

It’s like coming home

I will always return to studio7days! Its like coming home to a good friend! And the treatments are the best in Amsterdam in my opinion. Been going here For almost five years.

Alin is simply the best!

Ik kom hier al jaren, zelfs nu ik in het buitenland woon. Alin is simply the best!

Met een perfect resultaat

Alin is superlief en de behandeling was (voor zover dat kan) heel fijn, ontspannen en met een perfect resultaat.

Zo tevreden

Strakke wenkbrauwen…zo tevreden!

Altijd prachtig resultaat

Alin is de beste schoonheidsspecialiste die ik ken en ook bij de andere dames in de salon laat ik me iedere keer weer met het volste vertrouwen behandelen. Het resultaat is altijd prachtig. Ondertussen ben ik verhuisd waardoor ik ruim 40 minuten moet reizen om hier te komen, maar ik heb het er graag voor over. Ik vertrouw niemand anders mijn wenkbrauwen en gezicht toe.

Super klantvriendelijk

Professioneel, perfectionistisch en weet zeer goed wat ze doet! En wat een hartelijk welkom bij binnenkomst en zeer klantvriendelijk, voel me altijd direct op mijn gemak! Mijn beste plek om ff zen te zijn