Permanente make-up wenkbrauwen - Schoonheidssalon Studio 7 days Amsterdam

Dag in dag uit perfect verzorgende wenkbrauwen; wie wil dat nu niet?

Perfecte wenkbrauwen laten je gelaatstrekken nog beter tot hun recht komen en zorgen voor een positieve uitstraling. Een mooi cadeau om jezelf te geven!Als je wenkbrauwen onregelmatig van vorm zijn, te licht van kleur, of ‘gaten’ vertonen, komt je gezicht niet volledig tot haar recht. Moet jij je wenkbrauwen dagelijks bijwerken om het door jou gewenste effect te beogen? Permanente make-up zal je veel tijd schelen.Bij het verfraaien van de wenkbrauwen houd ik rekening met de natuurlijke vorm van de wenkbrauw zodat ook hierbij de natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt.

De verschillende Technieken

HAIRSTROKE

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van dezemethode.De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherpen niet van echt te onderscheiden.Niet geschikt voor alle huidtypes.

POWDER BROWS

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De poeder techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.De pigmenten van Ecuri zijnvan topkwaliteit. De kleuren zijn natuurlijk en de pigmenten zijn niet-allergeen.Met deze techniek kan ook de Ombré effect gecreëerd worden. Geschikt voor alle huidtypes!

COMBINATIE TECHNIEK (HYBRID)

De haartjes techniek kan ook samen met de powder browstechniek gebruikt worden. Dit is een gecombineerde techniek, welke voor veel diepte in de wenkbrauw zal zorgen.Gecombineerde techniek kan ookals camouflage gebruikt worden voor oude of slecht geplaatste permanente make-up.

Nazorg Wenkbrauwen

Voor een mooi resultaat van de pigmentatie is snelle genezing heel belangrijk. Tijdens de genezing mag er geen korstvorming optreden.Dit kanje het best bereiken door:Direct na de behandeling met een vochtig, uitgeknepen wattenschijfje de pigmentatie schoon maken. Rustig deppen, niet boenen.Hiermee verwijder je het lymfevocht.Herhaal dit elk uur (4x herhalen).Na 6 uur mag u een dun laagje after care aanbrengen met een schoon wattenstaafje.Deze heeft u meegekregen.

Na deze zorg dient u onderstaande factoren goed in acht te nemen:

  • U mag geen make-up aanbrengen
  • Huid niet reinigen
  • De eerste 7dagen geen zwembad, sauna of zonnebank
  • Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht
  • U mag niet krabbelen, peuteren of pulken aan de pigmentatie

Resultaten

Afspraak maken